به گزارش سراج24،سید علی مرعشی در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس از حضور 100 نیروی هلال احمر در مراکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر در مدینه و مکه خبر داد.
وی گفت: از آنجایی که هنوز گروهی از زائران ایرانی در عربستان حضور دارند، وظیفه ذاتی مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر که خدمت رسانی به زائران ایرانی است، در عربستان ادامه دارد.
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر خاطرنشان کرد: اعزام به حج عمره متوقف شده و گروه زائر جدیدی به عربستان اعزام نشده و طبیعتاً با بازگشت آخرین زائران از سرزمین وحی، وظیفه مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر نیز اتمام میپذیرد و 100 نیروی ما به وطن باز میگردند.
به گفته وی، حضور زائران در مدینه فردا به اتمام میرسد و پزشکان و تیم حاضر در مدینه به وطن باز میگردند.
مرعشی تأکید کرد: تجهیزات و داروهای مرکز پزشکی حج و زیارت تحت شرایط خاص در مکه و مدینه باقی خواهد ماند تا در زمان حج تمتع مور استفاده قرار گیرد.
قیمت سکه و ارز
یادداشت
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
توئیت ها و ویراستی های برگزیده
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر
پزشکان هلال احمر با آخرین زائر ایرانی از عربستان باز میگردند/ بازگشت 100 نیروی هلال احمر از عربستان
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر از بازگشت پزشکان این مرکز همزمان با بازگشت آخرین زائر ایرانی بیتاللهالحرام به میهن خبر داد.
نظرات کاربران
پربازدیدترین ها
•••
•••
•••
•••
•••
•••
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••



